ŠAMPION

Sadnice oraha šampion predstavljaju bujnu i vrlo rodnu sortu. Otporan je na bolesti. Plod je oko 14g, jezgro je svetle boje i sadrži 67% ulja. Sadržaj jezgra je oko 58 %. Sazreva vrlo rano.

Read More

CRNI ORAH

Crni orah
Sadnice crnog oraha su poreklom Iz Severne Amerike. Drvo ovog oraha je veoma kvalitetno I dostiže I do 30% veću cenu od drveta običnog oraha. Plod je nejestiv a kora ploda

Read More

MINI KAJSIJE

Sadnice mini kajsije daju plod početkom jula. Cvetovi su pink boje. Plodovi su srednje krupni veoma zanimljivog izgleda. Veoma je pogodna za gajenje oko okućnice a usled nedostatka prostora može se uspešno gajiti u saksiji na terasi.

Read More

MINI VISNJE

Mini višnja je nezamenljiv ukras naših vrtova.Može sa saditi i u većim saksijama.Plod je krupan, okruglastog oblika, tamno crvene boje. Sok je zatvorene rubin boje.Sadnicu potopiti u vodu 1-2 sata, da se koren dobro navlaži. Pripremiti rupu velicine 30×30 cm. U nju postaviti sadnicu, tako da kalemljeno mesto bude obavezno 3cm iznad nivoa zemlje. Oko korena dobro nagaziti usitnjenu zemlju. Obavezno obilno zaliti.Plod sazreva polovinom jula.

Read More

MINI KRUŠKA

Mini kruška se gaji u vrtovima, ili posađene u saksijama na terasama. Bujnost stubaste kruške se kreće od 1.2 do 1.5 m. Plodovi su srednje krupnoće,žute boje. Sadnicu potopiti u vodu 1-2 sata, da se koren dobro navlazi. Pripremiti rupu velicine 30×30 cm. U nju postaviti sadnicu, tako da kalemljeno mesto bude obavezno 3cm iznad nivoa zemlje. Oko korena dobro nagaziti usitnjenu zemlju. Obavezno obilno zaliti.

Read More
Call Now Button