(+381) 63 194 43 45

Mini sadnice

"Mini vocne sadnice: velika raskoš u malom pakovanju"

Prodaja mini voćnih sadnica otvara čaroban svet mogućnosti za svakog ljubitelja baštovanstva. Iza ovih malih, ali moćnih sadnica krije se velika raskoš plodova, pružajući priliku za stvaranje divnih voćnjaka čak i u ograničenom prostoru.

Mini sadnice predstavljaju savršen izbor za baštovane sa manje prostora, balkona ili malih bašti. Sa širokim spektrom voćnih vrsta, svaka sadnica nudi mogućnost uživanja u svežim plodovima direktno iz sopstvenog vrta.

Uzgojem i prodajom mini vocnih sadnica bavimo se vec decenijama

MINI KAJSIJE

Sadnice mini kajsije daju plod početkom jula. Cvetovi su pink boje. Plodovi su srednje krupni veoma zanimljivog izgleda. Veoma je pogodna za gajenje oko okućnice a usled nedostatka prostora može se uspešno gajiti u saksiji na terasi.

MINI VISNJE

Mini višnja je nezamenljiv ukras naših vrtova.Može sa saditi i u većim saksijama.Plod je krupan, okruglastog oblika, tamno crvene boje. Sok je zatvorene rubin boje.Sadnicu potopiti u vodu 1-2 sata, da se koren dobro navlaži. Pripremiti rupu velicine 30×30 cm. U nju postaviti sadnicu, tako da kalemljeno mesto bude obavezno 3cm iznad nivoa zemlje. Oko korena dobro nagaziti usitnjenu zemlju. Obavezno obilno zaliti.Plod sazreva polovinom jula.

MINI KRUŠKA

Mini kruška se gaji u vrtovima, ili posađene u saksijama na terasama. Bujnost stubaste kruške se kreće od 1.2 do 1.5 m. Plodovi su srednje krupnoće,žute boje. Sadnicu potopiti u vodu 1-2 sata, da se koren dobro navlazi. Pripremiti rupu velicine 30×30 cm. U nju postaviti sadnicu, tako da kalemljeno mesto bude obavezno 3cm iznad nivoa zemlje. Oko korena dobro nagaziti usitnjenu zemlju. Obavezno obilno zaliti.

MINI BRESKVA

Mini breskva obrazuje ukrasnu biljku jednog metra visine.Pogodna za sadnju kako u vrtovima tako i u većim saksijama na terasama. Plodovi su krupni, 150 g, lepo obojeni, žutog mesa. Sazreva u prvoj polovini avgusta meseca. Sadnicu potopiti u vodu 1-2 sata, da se koren dobro navlazi. Pripremiti rupu velicine 30×30 cm. U nju postaviti sadnicu, tako da kalemljeno mesto bude obavezno 3cm iznad nivoa zemlje. Oko korena dobro nagaziti usitnjenu zemlju. Obavezno obilno zaliti.